tirsdag 31. mai 2016

Valpene 3 uker

 3 uker - endelig. Vet ikke helt hvorfor, men det er den alderen jeg sikter mest mot. Kanskje det er fordi så mye skjer da. For eksempel så kan valpen da regulere kroppstemperaturen selv. Jeg er litt småhysterisk med valpene før den tid, og har det godt og varmt på rommet. Er livredd for at de skal fryse. Når de er 3 uker, får de også begynne å smake på fast føde. I dag har de fått smakt litt på Royal Canin starter mousse. Det falt i smak. Jeg begynner i det små, og øker på etter hvert. Målet er at de skal spise selv av matskåla når de nærmer seg 4 uker. I går fikk de sin første kloklipp. Jeg begynner når de er 3 uker, og klipper de en gang i uken til de flytter til nytt hjem. Da blir valpen godt vant til det :) De har også fått sin første ormkur, og det smaker ikke godt. Der er det risting på hodet, og forsøk på å spytte det ut igjen. Skulle vært filmet da :) 
De har begynt å lage små knurrelyder, biter og leker litt med hverandre. De har også begynt å logre litt med halen når vi kommer inn i rommet. Ei herlig tid i vente fremover nå :)

Skjønne lille jenta som skal hete Lilly.

Fine blå gutten. Artig å se at de samme tegningene i pannen som var på Tilde sitt forrige kull, kommer igjen hos disse.

Grønn gutt er også en vakker liten kar.

Fine brune gutten

Til slutt den desidert tyngste av dem alle, turkis gutt. Han er også den mørkeste av dem.

Fremdeles ligger de for det meste som noen slakt i valpekassen, men kan være litt mer rørelse når mor kommer opp i til dem. Det kommer til å forandre seg fort fremover nå. Regner med at jeg i løpet av noen få dager kommer til å lage større plass til dem.

Blå gutt.

Brun gutt.

Grønn gutt.

Rosa jente.

Turkis gutt.

Ikke alltid det er like lett å få tatt bilder av dem. Det er gjesping, vridning på hodet og diverse grimaser. Her er turkis gutt i en av hans gjesper :)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar