fredag 1. september 2017

Så er valpene blitt 4 uker

Dette er ikke de største valpene jeg har hatt i denne alderen, men de virker likevel større enn de er 😏 De er så veldig for seg på mange måter. Jeg er kjempeimponert over hvor flink de er å spise. Grønn og blå var ikke så ivrig de første dagene, men nå hiver de seg over matskåla med stor iver. Det er slettes ikke alltid så lett å få valper til å begynne å spise vanlig mat, men her har det gått over all forventing. De er også veldig uredde og har ingen problem med å prøve noe nytt. At det ble nye omgivelser til dem, spilte ingen rolle. Det tok ikke lang tid før de løp rundt der. De er også veldig sosiale, og halene går som noen trommestikker når Nina kommer på besøk til dem. Når det gjelder vekt, så er de sånn ca to og to 😊Gul og hvit er tyngst, så er det grønn og sort, mens blå og lilla er minst. Nå er det ikke så mye som skiller dem, så de er nokså jevne i størrelsen. Det er så utrolig morsomt å se på de nå. Løper, leker, logrer med halen og lager små lyder. Helt utrolig at de bare er uker, og fremover blir det bare enda bedre. De har fått klippet klørne for andre gang nå, og det gikk veldig fint. Om noen dager vil de få ormkur nummer to også.

 Livet hans har for det meste dreid seg om sove og mat fra mamma, men i går tødde han opp. Plutselig hiver han seg over matskåla, erter brødrene, løper, leker og er bare morsom.

Hvit gutt er en stødig robust kar. Han har vært flink å spise lenge, og det vises på vekta. Nokså rolig foreløpig, men er med på leken.

Største klumpen. Ikke noe kjempe han heller i forhold til mange tidligere valper, men stor nok og størst av disse. Uten tvil glad i mat, og er en liten bulldoser når han skal frem både til mammas melkebar og matskåla. Har vært flink å spise fra første stund.

Grønn gutt var litt som blå. Det mor hadde å tilby var nok, og annet var ikke så nøye. Han og blå slikket gjerne mat fra fingeren min, men var ikke så opptatt av å dukke ned i matskåla...til i går. Nå er han like ivrig som de andre, og også mye mer med på lek. En selvstendig type virker det som.

Sort gutt. Ja man kan ikke si annet enn at han er en skikkelig sjarmør..og en liten rampegutt. Når de andre går inn i drømmeland kjeder han seg. Da vandrer han mellom brødrene og forsøker å vekke dem. Han tar noen turer rundt i valpegården, og er veldig selskapssyk. En spesiell gutt, og et utrolig matvrak.

Lilla gutt er fremdeles minstemann, og en så herlig gutt. Litt mindre, men like mye frempå. Han har vært flink å spise nesten fra begynnelsen, og er veldig med. Nokså rolig type, men setter pris på litt kos.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar