tirsdag 8. mai 2018

N-Kull. I vente på 6 ukers bilder, så blir det litt spam av lekebilder på gjengen. Det er ledig hanne til rette familie.

Nå er valpene mye på stua. Har man først begynt å ha de der, er det ingen frd å få 😁 men det er jo bare artig, og ei herlig tid. Jeg er imponert over hvor tøffe og trygge de er. Ingen utfordring er for stor for dem. Det å komme løs på stua va den mest selvfølgelige tingen i verden. Alt skulle utforskes med en gang. Det samme var når de fikk komme ut på plenen. Det var rett i lek og sjekke ut alt det nye. Det finnes ikke noe vakrere i veerden, enn små pelsnøster som løper rundt omkring. Her kommer det en haug med bilder fra de er på stua. Det var vel ikke nos sjakktrekk med slik farge på teppet som går i ett med valpene, men slik er det bare. Må vel innrømme at dette teppet blir ofret nå, for en god sak. Ja det skjer at de tisser litt på det. Når de er blitt større får jeg forsøke å skrubbe det, eller så blir det rett og slett skiftet ut. Når man har hunder, så er ikke dyre tepper noen prioritet. I dag skal jeg bade valpene, og så får jeg forsøke å ta noen fine bilder ute, og ikke minst de ukentlige portrettene. Det blir mest bilder uten tekst her, men må bare si at det er blå/turkis som er den største linselusa denne gang.


Akkurat dette bildet må jeg skrive noe på. Her er lille Only You på 3 1/2 uke sammen med de store. Må passe på hele tiden, for de vil gjerne bite han litt i øret. Viktig for enebarnet å få bryne seg litt på andre valper.


 Denne hundesengen har vært populær blant mange valpekull.Keep smiling.

Mat må man ha. 


Valpegrinda til Shani og Only You er kommet ut på stua nå. Det er den som står i bakgrunnen her.

Grønn og turkis gutt.

Jenta og brun gutt


Gutta boys.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar