lørdag 12. mai 2018

N-Kullet. 6 uker bilder, eller 6 uker + et par dager.

Tiden går fort og de er godt og vel passert 6 uker. Det er et utrolig trygt og tøft gjeng. De er en del ute, og løper over alt i hundegården. De er flink å gjøre fra seg der, men det blir noen visittkort på gulvet inne også fremdeles. De elsker å være ute av valpegården. Den er til å sove og spise i, ellers er det stuegulvet som er tingen. Den største interessen nå, er å løpe etter katta 😀 Rufus er heldigvis en tålmods sjel, og vant til innpåslitne hunder, så det går helt fint. Han er gjerne med på leken, og ligger på gulvet sammen med dem. Valpene er flinke til å spise nå. Mamma Tilde er fremdeles en del inne hos dem, men hun "krever" å få spise maten deres i bytte mot en melkeskvett. Ingen tvil om at Tilde (og Shani) for den del, må settes på en liten slankekur når valpene er avvent. Fremdeles er tanken på at tispa skal bli igjen her hos oss. Nina mener hun er den nye eieren av henne, og har kalt henne Steffi (etter Stephani i Lego Friends). Ennå er det et lite forbehold med tanke på hvordan hun utvikler seg fremover. Det er jo slik at når jeg skal bruke de i utstilling og avl, så er det mange detaljer som skal på plass. Nydelig er hun uansett. Det er guttene også. Må si jeg er utrolig fornøyd med kullet, og kunne virkelig tenkt meg å beholde en av de også. Selvfølgelig kan jeg ikke det, da jeg har Zaxon fra før. Nå er det en som skal flytte ikke så langt fra meg, og jeg har mulighet til å brke han i avl etter hvert, hvis han utvikler seg bra. Planen er at han skal på en del utstillinger fremover. Fremdeles er to av guttene i dette kullet ledig.


Chamiilon`s Northern Light (turkis gutt)


Her er det jo slik at valpene får navn oppkalt etter roser. Det finnes utrolig mange fine rosenavn, og ikke minst roser.

En veldig trygg, og ikke minst nydelig gutt. Han er den som er mørkest i pelsen, men den har lysnet betraktelig. Han har også den sjarmerende melkeflekken på haka, og et nydelig hvitt bryst. Som de andre valpene er han en aktiv og sjarmerende skapning, som ikke er redd noe som helst. Denne gutten er ledig for rette hjem.

 Jeg var ikke helt fornøyd med ståbildene til denne gutten, men de får gå for denne gang. Han er egentlig mye finere i virkeligheten.

Her ble nakken litt strekt, men man ser at han har god nakke i hvert fall. En veldig pen hanne, som nok godt kan brukes i utstlling hvis han fortsetter denne gode utviklingen.

Det ble mange fine bilder av han, men for å spsre litt plass, har jeg satt dem sammen i en montasje. Et skikkelig sjarmtroll 💓


Chamiilon`s New Dream (brun gutt)


Må jo vise hvilke nydelige roer de har fått navnene sine etter.


Denne nydelige gutten har fått seg et hjem, og skal bo ikke så altfor langt unna her. Han har fått kallenavnet Spencer, et stilig navn syntes jeg.


Spencer vil bli vist en del på utstillinger, så jeg håper han fortsetter den fine utviklingen han har hatt til nå. En virkelig vakker gutt.

Han står veldig stødig og godt på fotene. En kompakt og fin fyr.

Egentlig nokså lett å stille opp, denne gutten

Så er det et samlingsfoto av han også. Det er så mange nydelige bilder av han, at det er greit å ha de på en plass. Som de andre er han en uredd, aktiv og tøff liten kar.


Chamiilon`s Now And Forever (grønn gutt)


Denne nydelige rosen er opphavet til hans navn. Nydelig rose, til  nydelig gutt. Denne gutten er også ledig for rette hjem.

En utrolig sjarmerende kar. Klarer ikke helt å se hvem han ligner på, men jeg tror han kommer til å få et vakkert hode etter hvert. Veldig frempå og uredd. Til tider sjarmerende pøblete 💓

Veldig enkel å stille opp. Han har en narutlig fin reisning som kommer frem hver gang han står.

Litt strekt i nakken her han også, men man kan se at han har en fin nakke.

Fine bilder av en vakker gutt, samlet i en montasje.


Chamiilon`s Naughty But Nice (rosa tispe)


Tror i grunnen navnet er helt perfekt for henne. Hun er litt rampete, men akk så søt.

Eneste jenta, og minst i flokken. Det stopper ikke henne. Hun er ei aktiv, rampete frøken, og totalt uredd. Det er ikke bare for gutta å komme her og her. Samtidig kan hun være så søt og kosete når det passer.

Fremdeles litt øyne på kryss og tvers, men det kommer seg mer og mer. Sjarmerende uansett, men det kan få lov til å rette seg 😉

Hun står naturlig bra. Enkel å stille foreløpig, og har ei veldig fin reisnin. God nakke har hun også.

Veldig spent på videre utvikling på henne. Hun har bevegelser og reisning som jeg ønsker, så det meste er på plass. Foreløpig er hun lovende, så får vi se på de siste små detaljene etter hvert.


Hun er jo bare supersøt, som man ser på disse bildene 💓Rett og slett rampete, men søt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar