søndag 7. juli 2019

8 ukes bilder av de tre i R-Kullet som fortsatt er her.


Chamiilon`s Rose Of Hope


Ei nydelig rosa prinsesse som skal flytte til nytt hjem i slutten av juli. Ei herlig, trygg og kosete jente. Hun leser ting som skal skje veldig godt, akkurat som pappa Zaxon 😍 Hun skal kalles Hera, og det er et flott navn til ei stolt og modig tispe.
Chamiilon`s Real Charmer


En vakker liten sjarmør. Han er en bestemt type som vet hva han vil. Det er ikke alltid han får viljen sin, og det er også greit. Kommer han opp i fanget er det masse kos og ansiktsvask å få. En trygg, herlig og nysgjerrig liten kar. Han kalles for Charlie til vanlig, som er et navn han kler godt. Charlie flytter om noen dager, og før den tid skal han få skikkelig spabehandling 💓

Chamiilon`s Rising Star


Ludwig som han nå kalles, er blitt den største i kullet nå. Selvsagt ikke så mye større enn de andre, men en skikkelig bamse. Det er jo greit siden hans nye eiere er mer vant til store hunder, blant annet har de hatt 5 Rottweilere. Den siste hunden de hadde vær en Bordercollie. Nå har de funnet ut at en liten rase kan være greit, siden de begynner å bli litt eldre. Ludwig skal flytte til Asker den 12 juli, til to spente nye eiere 💓Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar