onsdag 25. november 2020

U-Kullet 4 uker

 Tiden går nesten for fort, men det er jo artig når de kommer i denne alderen. De er så herlige og så sosiale. De skal kose og småbite oss, og halen går frem og tilbake. De elsker å få besøk i valpegården. Tennene er så vidt begynt å komme, og det klør ekstra der nå. Det kjennes at de er kommet, og det regner jeg med at mamma Steffi har fått merket. De blir som noen små vampyrer når de invaderer melkebaren. De er også blitt flink å spise valpefor nå. Fremdeles er det litt bading i matskåla, men de blir flinkere. De hjelper hverandre med å vaske det bort, og mor ordner med resten. Jeg kan likevel ikke garantere at det er noen matsmuler på pelsen deres på bildene 😀 Men det går greit. I dag utvidet jeg valpegården mer til dem. Fremdeles består dagen for det meste av å sove, men nå kan de røre seg mer når de er våkne. Det blir mye tiss etter dem nå, så det går en del tissalaken. Uansett så er det viktig at de har det rent og fint hos seg. Det er veldig kvikke og sosiale valper. Rett og slett en fin guttegjeng. Jeg har tatt en del bilder nå, men ikke de ukentlige hodebildene ennå. Det får komme litt senere. Det er jo en merkelig alder nå. De er kjempesøte, og de begynner å bli små tibber. Ligner litt på mummitroll forresten. På bildene ser det ut som om det bare er hode på dem 😂 men det er typisk denne alderen. I virkeligheten ser det mer balansert ut. Det er ikke så enkelt å få fine bilder av dem ennå, men jeg prøver likevel. Det er så utrolig artig å ha de senere som minne.

Nå har de plass nok å røre på seg. Steffi kan gå inn og ut av valpegården som hun vil. Når de er blitt så store, tilbringer hun gjerne litt tid på stua med de andre hundene.

Denne valpesenga er godt brukt opp gjennom årene. Tror alle valpene som er vokst opp her, har satt et lite bitemerke i den. Den bruker å være veldig populær, og blir det nok for denne gjengen også.


Gutt U1

Advarsel....det ble enormt mange bilder av U1 denne gang, for han var rene fotomodellen i dag.

De er så søte når de ser opp slik. Han var så flink å sitte rolig...ei stund i hvert fall, når jeg tok bilder.

Ok, nesten like som de foran, men litt forskjell og da kommer det med.

Det blir litt forskjellige farger på bildene. Noen ble litt brunere enn andre. 

Han er virkelig blitt nydelig denne karen. Han har forandret seg veldig mye på en uke. En veldig kosete gutt som elsker å bli klødd.

Ett til bilde av skjønnheten. Må innrømme at jeg syntes det var han som ble mest heldig på bildene denne uka. Neste uke kan det være en av de andre.

Se på den lille sjarmøren. Forresten liten og liten. han er størst av guttene, og har bikket 1 kilo.

Klarer ikke motstå dette blikket, så dette bilder blir også med.

Og dette. Han begynner å bli veldig lys i pelsen nå.


Gutt U2

Hmmm, det ble visst en del bilder av denne gutten også. Ja ja, hva gjør man, når man har så fine motiver.

Litt forskjellige toner på disse bildene også. Noen går i gult og noen i grått, men skitt, alt kler den smukke.

Han var ikke like flink å sitte stille som U1. Han ville helst vandre rundt omkring.

Glimt i øyet ja. Litt av en sjarmør han også.

Litt mer blikket på kryss og tvers enn U1 har foreløpig, men det retter seg. Han er veeldig ung ennå. Ikke så ofte jeg har tatt slike bilder når de er så små.

Ikke artig å sitte stille når det er så mye nytt å utforske.

Et rolig øyeblikk, og da får han vist seg fra sin beste side.

Må gjøre seg litt til for fotografen også.

Kan hende det var et nesten likens bilde lenger oppe, men pytt. Denne gutten har også bikket 1 kg nå.


Gutt U3

Heiii...skal du klø meg på magen.

Jepp blir mange av han også. Han ville helst ligge på rygg og bli kost med.

Så du vil at jeg skal posere på andre måter også.

hva med dette....her ser jeg ut som en svane.

Her skal han bare vise at han har fått tenner. det klør veldig i dem om dagene, og hånda mi er et fint redskap å klø seg på.

Så er det bare å sitte å se søt ut, rett og slett.

U3 er litt under 1 kg, men bikker snart over han også. Veldig flink å spise valpefor Best er det å få slikke maten av fingrene mine, men flink å spise av fatet også.

Så flink å sitte rolig her. han ville gjerne se seg litt omkring han også. Må forresten advare litt her. Når jeg tok frem bildene, så jeg en liten gul flekk på teppet. Det er nok bror U2, som la igjen et lite visittkort. Det får bare være. teppet skal i vaskemaskinen, og bildene blir lagt ut likevel.

Litt morsk kanskje....jada, vi er ferdig nå.

1 kommentar:

  1. Kjempe artig å lese å se hvordan de vokser og utvikler seg 😍 Fine guttene 😍

    SvarSlett