mandag 26. juli 2021

Chamiilon`s Walking On Sunshine 6 uker

Det er så fint vær om dagene, at det å legge ut bilder bli litt nedprioritert. Jeg elsker å drive på i hagen, og akkurat nå er det mange nye prosjekter, eller opprydding der. Når Sunshine krever sitt, så er jeg selvsagt ute med henne, og passer på at hun har det hun trenger. Når hun sover er det rett ut i hagen igjen. Må jo prøve å få tatt noen bilder i mellomtiden, men det er ikke alltid like enkelt. 
Hun er nå forhåndsregistrert i NKK, og har også fått sin egen forsikring. Selv om hun begynner å bli stor jente, er mammas melkebar fremdeles veldig populær. Av annen mat, er det tørt tørrfor som er mest populært. Hun spiser litt startermousse også, men aller helst tørrfor.

Om jeg skal se det selv, så er det et nydelig bilde av henne. Hun er supersøt.

Når hun for en gangs skyld ligger litt rolig, så er det bare å knipse i vei.

Derfor ble det tre fine bilder på rappen.

Et søtt bilde rett før hun er i farta igjen.

Så stod hun faktisk stille et sekund også. Det er om å gjøre å treffe riktig, så bildene blir litt sånn ymse. Noen bedre enn andre.

Jeg må passe på at hun sitter helt inntil ryggen på sofaen, for plutselig hopper hun frem i ei fart.

Det tordner litt ute, og når det buldrer er det litt skummelt og ørene legges litt bak.

Den nakne sannhet. Slik blir de fleste bildene av en 6 ukes gammel valp. Hun vil helst være i farta, og det hjelper ikke akkurat at de voksne er nedenfor, og aller helst vil sitte i sofaen sammen med henne. Man får bare ta haugen på med bilder, og være fornøyd om noen få blir bra nok.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar