torsdag 10. februar 2022

To små tjukkaser.

 De to små vokser og legger på seg som bare det. De er blitt to små tjukkaser. Jeg bruker å si at valpene har flere stadier. Først ligner de små frosker med de lange tynne bena som nyfødt, så er de må mus 😆 Nå er de kommet i marsvinstadiet, og har omtrent samme størrelse som dem. Det er helt rolig i valpekassa. Selvsagt bare bra, men det blir nesten litt kjedelig. De er så fornøyde med livet sitt, får den maten de trenger, og bikker seg i søvn etterpå. Eneste gangen de kravler rundt, og ja de kravler på alle fire nå, og ikke på magen, det er når moren kommer med et måltid til dem. Da ser man at det er liv i dem når de piler bort til moren. I dag klippet jeg klørne på dem, og det var ikke en lyd å høre. De har såvidt fått noen små gliper i øynene, og jeg håper de åpner dem helt før jeg skal ta 2 ukes bilder i morgen. 

Selv om det ikke er mye som skjer i valpekassa, så er det balsam for sjelen å sitte å se på dem. Livi er ei fantastisk mor på alle måter, så alt er bare fryd og gammen. Har tatt litt bilder av dem denne uken, men det blir jo mye sove bilder. Måtte likevel ta noen i dag, og det er jo artig å se hvor store de har blitt om ikke annet.

Her blir lunsjen servert, og det er masse lyder på dem når de slurper i seg melka.

Her ser man hvor store de er blitt. Man skulle tro de ville vært enda større med tanke på at det bare er to, og de har all maten for seg selv. Egentlig er det jo slik at det er kun noen patter som er i bruk, og de andre tørker ut. Derfor blir det ikke så mye mer på dem enn om det hadde vært større kull. Men altså, de får nok og vel så det.

Mamma Livi mener det er tid for litt vask nå. Det er noen år siden hun hadde forrige kull, men ingen tvil om at hun vet hva hun gjør.

Nå er det hannen sin tur å få en liten vask.

Fornøyd, mett og god velter de seg bare på siden igjen, og sovner. Sånn går no dagan 😊
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar