mandag 21. juli 2014

Valpene 3 uker

Tre uker er en litt spesiell dato for valpene hos meg. Det er så mye som skjer da. De får sin første kloklipp, og de får smake fast føde for første gang. Kloklippen tok jeg i går, slik at det ikke skulle bli så mye på dem i dag. De fikk en hver sin "ert" med karbonadedeig i dag, og det gikk egentlig veldig bra. Litt rart var det nok for dem. Foruten om at de har fått ormkur en gang, så har de jo ikke fått noe annet enn mammas melk i munnen. Nå fortsetter jeg et par dager med samme mat, så skal jeg prøve å sette inn matskål med oppbløtt valpefor til dem. De bruker å venne seg på det nokså fort. Mye forandrer seg nå når de begynner å spise selv, og beveger seg mer. De er blitt flinkere til å gå på bena alle sammen nå. I tillegg er det blitt mye lek i valpekassa. Det er så morsomt å se på dem nå, når de småbiter og slikker hverandre. Nå blir det bare triveligere og triveligere tid fremover.
Jeg er veldig fornøyd med utviklinga på valpene, og de er bare supersøte hele gjengen.

Blå gutt Chamiilon`s Fantasy Hit er en nydelig gutt. Det er ikke bestandig like enkelt å få det med på bildet.

Grønn gutt Faithful Friend er minstegutten i flokken i størrelse, men det legger ikke noen demper på han. Han har ingen problemer med å komme seg dit han skal. På bildene var han dessverre altfor trett. De fleste bildene var det et eneste stort gjesp på :)

Så er det lille prinsen. Lilla gutt Fairy Prince er i dag den største gutten av dem. Han er et nydelig sjarmtroll. Han var i grunnen den enkleste å ta bilder av i dag, for han så slik ut på alle bildene.

Begge tispene er i veldig godt hold, men denne Rosa tispa Chamiilon`s Flower Power er den største av dem. Det er veldig mye liv i henne, og hun er bare en herlig skapning.

Gul tispe Chamiilon`s First Prize har en annen farge enn søsteren. Akkurat nå er hun mørkere, men det vil nok endre seg når de vokser til. Hun har allerede fått veldig mye pels, og hun har et nydelig hode.

Mamma Lona med sine fem små tjukkaser. Lona har virkelig bra med melk.

De tre guttene. Var ikke så enkelt å få til et bilde av dem alle sammen, for de skulle røre på seg hele tiden.

Ett til bilde av dem, for her fikk vi se hvor pen den blå gutten er. Han er i midten, grønn på venstre siden og lille på høyre.

Nydelig bilde av de to jentene også. Rosa til venstre og gul til høyre.

Ett til bilde av jentene. De er litt forskjellig, men nydelige begge to.

Litt forskjellige sovestillinger i valpekassa. Når det er så varmt ute, er det ikke til å unngå at det blir gode temperaturer inne også. Vil tro at det er derfor de ligger slik.

Det begynner å bli mye bevegelser i valpekassa nå. De kan begynne å leke litt, så sovner de igjen rett etterpå.

Litt sussing og småbiting er det også.

Den rosa tispa liker å breie seg ut :) 
 

 

 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar