søndag 24. oktober 2021

X-Kullet 1 uke

Tiden går fort, og sånn litt før midnatt for 1 uke siden, kom første valpen til verden. Det har gått veldig bra med dem, og alle er noen skikkelig tjukkaser nå. De er rett og slett som noen kjøttruller 😂 Den første tiden er man jo alltid litt spent, for det er veldig små vesen det er snakk om. For hvert 10 gram de går opp i vekt blir man tryggere og tryggere på at alt går bra. Det har også vært en rolig gjeng. Du hører helst lyder når mor sin patter er litt vel langt borte fra dem. Nå fremover er det bare å vente på at de skal åpne øynene, og begynne å ligne mer og mer på tibbevalper.

For en uke siden litt før midnatt kom denne lille gutten til verden. Han er den mørkeste i kullet pr nå, og har fått navnet Chamiilon`s Xanthus. Han har fått grønt bånd som skal kjennetegne han mens han er her hos oss.

Den andre som kom til verden var denne herlige gutten. Det er to lyse gutter i kullet, g de er temmelig like. Eneste jag kunne se forskjell på i begynnelsen var vekta. Denne gutten er litt lettere enn den andre lyse, men det kan skifte fort. Han har fått navnet Chamiilon`s Xerius, og skal bruke brunt bånd mens han er her.

Tredje valpen som kom til verden var jammen meg også en gutt. Han var den største når han var født, og er det fremdeles. En liten klump. Han har fått blått band, og navnet Chamiilon`s Xerxs. Spesielt navn, men det er faktisk ei rose som heter det.

Til slutt kom det heldigvis ei lita pia. Det er jo store muligheter for at hun blir igjen her hos meg, men vi får se. Må o tenke på antallet man skal ha hjemme også. Hun fikk det tøffe navet Chamiilon`s X-Factor, og selvsagt rødt bånd. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar