tirsdag 10. april 2018

N-Kullet 2 uker

Ja nå er gjengen blitt 2 uker. Fremdeles er det søvn og mat som står på dagsorden. Det har vært et utrolig ri\olig kull hittil. Tror ikke jeg har hørt en lyd fra valpekasse siden de ble født. Matlysta er fremdeles på topp, og de er noen små tjukkaser alle sammen. I dag ser jeg at de er begynt å løfte seg litt mer opp, og stabber avgårde på fire føtter... når de bare orker å røre på seg 😍Det blir nok mer og mer liv fremover. Nå har alle åpnet øynene omsider, og det tar nok ikke mange dagene før de begynner å høre også. Det er nå den artige tiden begynner. Alle valpene tegner godt til nå, og det blir spennende å se fortsettelsen. Tilde er fremdeles ei eksemplarisk mamma. Hun er litt ute sammen med de andre hundene, men hun tilbringer mesteparten av tiden på valperommet. Her har hun god plass, og kan ligge hvor hun vil. 


Turkis/blå gutt er den mørkeste hannen i kullet, men han lysner bare mer og mer. Foreløpig bare rolig, men det er de alle. Det er fremover nå man får se mer av personligheta deres.

Brun gutt er den største av dem. Han er også blitt lysere og lysere, men får nok beholde ei mørk fin maske. Ikke så mye liv i han heller ennå, men de gjør det de skal i den alderen, nemlig sover og spiser.

Grønn gutt er den minste hannen, men så absolutt i godt nok hold. Han er også den lyseste av dem foreløpig. Gleder meg veldig til å se hvordan han og resten av gjengen utvikler seg fremover.

Så er det eneste høna i haneflokken, rosa jente. Som seg hør og bør er hun litt lettere enn gutta, og også mer feminin. Fremdeles tyder alt på at hun blir hos oss, men det er ennå tidlig.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar