torsdag 26. april 2018

N-Kullet 4 uker mandag 23 april

Da fikk jeg endelig 4 ukers bildene klar. Jeg var ikke helt fornøyd med bildene til grønn gutt, så har forsøkt flere ganger. Vil jo gjerne vise de fra beste side. Det er utrolig hvor de har utviklet seg den siste tiden. Nå er det skikkelig lek, og mye som skjer i valpegården. Jeg syntes det er så trivelig å sitte der sammen med dem. Ha de på rygg på fanget, og kose litt med de, se på tenner og klippe klør. Foreløpig er alt som det skal i utviklingen. De er ikke blitt flinke til å spise valpefòr, men de drikker geitemelk selv. Det er greit å få litt i tillegg til det mamma Tilde kan gi. Det er fremdeles et utrolig harmonisk og rolig gjeng. Det er ikke farlig å ha valpekull når de er som disse. Om ikke lenge skal de få komme ut på stuegulvet, og da blir det skikkelig liv i huset :)


Turkis Gutt


Fremdeles mørkest av guttene, og veldig vakker. Han er den minste, eller letteste gutten, men det jevner seg nok ut når de spiser mer ordentlig mat.

En mørk skjønnhet. Han blir nok mye lysere i pelsen som voksen, men han har ei utrolig fin sort maske. En skikkelig kosegutt. Kommer løpende mot meg, og ligger mer enn gjerne i fanget mitt.

En liten montasje av sjarmøren.


Brun gutt


Største i gjengen. Han er en skikkelig kosebamse. Han har vært veldig rolig og bare spist og sovet til han var 4 uker. Regner med at han har ligget og samlet krefter, slik at han kan hanskes med brødrene. Nå er det plutselig blitt liv i han, og han leker, hopper og spretter i valpegården. Han er en skikkelig sjarmerende kar. 

Veldig pen gutt, som allerede er blitt mye lysere i pelsen.

En montasje av kosebamsen vår .


Grønn gutt


Den lyseste i flokken. Det er noe med denne karen, som er så godt. Han er så kompakt og stødig, og full av glede. Han ser jo også ut som en nydelig liten teddybjørn.

Aldeles herlig type, og veldig vakker.

En fotomontasje av nok en sjarmør.


Rosa jente

Eneste høne i haneflokken. Hun er supersøt og superfeminin, selv om øynene går litt på kryss og tvers for tiden. Akkurat det bekymrer meg ikke, for det går seg nok til. Hvordan skal man egentlig forklare disse små. De er på en måte forskjellige personligheter med forskjellig krumspring, men det er vanskelig å skille de fra hvernadre med ord. Hun er i hvert fall et skikkelig sjarmtroll, og Ninas favoritt. (Hun er visstnok Nina sin valp).

Siden hun er eneste tispe, har hun allerede fått utdelt sitt kennelnavn. Hun skal hete Chamiilon`s Naughty But Nice, som jeg tror vil passe godt til henne. Nina har gitt henne kallenanvet Steffi, etter Stephani i Lego Friends.

Og helt klart at søt som sukker også må få sin montasje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar