torsdag 27. juni 2019

Joda, jeg har tatt 6 ukers bilder av valpene. Her er R-Kullet.

Har vært mye i det siste, med forberedelser av årsmøter, gjennomføring og Rasespesial. Nå er det meste av dette over, så da blir det litt mer tid til bilder. Det vil si, jeg tok bilder av R-kullet da de var 6 uker sist torsdag, men har ikke fått lagt de ut ennå. Senere tok jeg også andre bilder av dem, og de kommer også nå. Valpene er nå midt i den mest arbeidsomme og herligste tiden. Når de våkner vil de veldig gjerne ut. Og da er det å løfte 8 valper ut i hundegården så de ffår gjort fra seg. De rett og slett stortrives med å få løpe i gresset. Det er mye rart å finne på ute i hundegården, så de har nok å gjøre. Etter at de har lekt ute ei stund vil de gjerne fortsette leken inne på stuegulvet. Der holder de det gående, helt til de gir beskjed om at nå vil de hvile. Da går de bort til valpegården sin, og pistrer til jeg kommer og løfter de inn. Valpene er utrolig flinke å spise. Både oppbløtt og tørt tørrfor går ned i en fei. Til nå har de fått mest starter, men nå har jeg begynt å gå over til puppy, det foret de skal spise når de kommer til nye hjem. Denne maten blir hovedmåltidet til de er ca 9 mnd, og kan gå over på voksenmat. Det er et utrolig herlig gjeng, både R og S kullet. De er så tøffe og trygge at det er helt utrolig. Det finnes ikke noe søtere, enn å se de små bamsene løpe i full fart ute i hundegården. Det er noen dumper der, og da snubler de litt, men kommer seg fort opp og fortsetter i samme fart. Det er til tider slitsomt nok når 8 valper skriker at de vil ut, men belønningen er å se 8 rumper setter seg ned ute, og gjør det de skal. De er veldig flinke. I og med at jeg er så treg å legge ut disse bildene, kommer 6 ukes bildene på 7 ukes dagen, så må sørge for å få i hvert fall noen nye hodebilder etter hvert. Så får jeg ta andre bilder om et par dager.


Chamiilon`s Ray Of Sunshine 


En trygg og rolig kar, som snart skal flytte til Heimdal og lyde navnet Kairo. En gutt det er veldig lett å bli glad i 💓 Han er den nest minste i kullet, men er så absolutt stor nok. Kairo har en nydelig gylden farge, og er en liten solstråle som kennelnavnet sier. Han er en selvstendig og tøff kar, som klarer seg godt her i verden. Akkurat som de andre er han med på lek og søskenfight.

Chamiilon`s Rose Of Hope


Eneste tispa i kullet, men det er ikke noe problem. Hun er like tøff som gutta, men også veldig kosete av seg. Hun skal flytte til Ørlandet i slutten av juli, og skal kalles Hera til vanlig. Et navn som passer godt. Hun er fremdeles mørk i pelsen, men den lysner bare mer og mer. Ei herlig tibbejente 💓

Chamiilon`s Real Charmer


Han skal hete Charlie til vanlig, og er en aktiv og artig liten kar. Han er full av selvtillitt, og ikke redd noe som helst. Han liker å leke, men har også tid til kos av og til. Han er rett og slett en vakker sjarmør, så kennelnavnet er perfekt. Charlie har akkurat som broren Kair, en nydelig gylden farge, og han har også ei flott sort maske. Han skal bli Oslogutt, og flytter dit om et par uker  Han er litt lik sin halvbror Balder, som er 4 uker eldre. Han er en liten plugg, som vet å få i seg nok mat 💓

Chamiilon`s Rising Star


Han skal flytte til Asker om et par uker, og overta plassen etter litt større hunder. Tidligere har eierne hatt bl.annet 5 Rottweilere, så tror ikke det skal bli så store problemet å takle en liten tibbegutt. Alle hundene deres har vært oppkal etter en komponist, og denne gutten blir oppkalt etter Ludwig van Beethoven, og altså kalt Ludwig. Han er en kraftig plugg, akkurat som broren Charlie, og forsyner seg godt av matfatet. En trygg og fin gutt, som er aktiv nok, men kan også være rolig.

Chamiilon`s Royal Perfection.


Fremdeles mistegutten, og en god del lettere enn de største pluggene. Det stopper ikke denne karen. Han er like aktiv, og vinner like mange "slosskamper" som brødrene. En veldig selvstendig og klok liten gutt. Han skal flytte til Trondheim snart, og kalles for Wilmer. Han er litt lik pappa Zaxon tror jeg, selv om han er mørkere i fargen foreløpig. De mørke kommer nok til å lysne betraktelig etter hvert, men kan beholde noen svarte dekkhår i tillegg den gyldne fargen. Blir spennende å se. Wilmer er så absolutt en kosegutt. Må vel innrømme at han er yndlingen til Nina, (sikkert fordi han er minst), og liker godt å ligge i fanget hennes. En skjønn liten kar 💓 Wilmer hadde besøk av sine nye eiere for noen dager siden, og han kommer til å få et godt hjem.
1 kommentar: