fredag 25. desember 2020

U Kullet 8 uker, og alle er flyttet til sitt nye hjem.

 Glemte å legge inn bilder av U-kullet 8 uker. Eller bildene ble tatt et par dager før. jeg måtte ha de klare til permen som fulgte med til ny eier. Alle tre har fått fantastiske hjem, og jeg er så fornøyd med det. Ingen tvil om at de var etterlengtet og ønsket. Jeg har også fått veldig fine tilbakemeldinger på dem, om at alt har gått fint i sine nye hjem. Klart det var litt sutring i begynnelsen av bilturen, men det ga seg etter hvert. Det har også gått bra om natta, og de har vært flinke til å gjøre fra seg ute. Håper alt fortsetter slik. Det var tre flotte trygge valper som reiste. Må jo legge ut de siste bildene som ble tatt av dem før de dro.

Chamiilon`s Upper Class "Basse"

Disse 8 ukers bildene ble med i permen da han reiste. basse var den første som dr avsted, og han skulle med fly opp til Tromsø sammen med sine nye eiere.

Det var stor glede å endelig få ta han med hjem til resten av familien.


Chamiilon`s Unconditional Love "Teo"

De siste bildene som ble tatt av Teo før han dro. En vakker trygg liten gutt som flyttet til Trondheim.

Teo var like etterlengtet som Basse, og den nye matmoren var forelsket allerede før de dro. Teo reiste sist av dem, men alle var dratt før kl 13:00 om dagen.


Chamiilon`s Universal Favorite "Tassen"

Må jo ha de siste bildene jeg tok av Teo også med her. En tøff og herlig liten gutt som skal flytte til Torpa i nærheten av Gjøvik. Han dro like etter av Basse hadde reist,

Tassen flyttet til sine nye eiere som har lang erfaring med Tibetansk Spaniel, så de vet hva de går til. Turen hjem gikk veldig fint, og han har slått seg godt til rette i nytt hjem.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar