lørdag 19. desember 2020

V-Kullet 5 uker

 Jeg hadde planer om å få tatt en del bilder av de to små, men tiden strekker ikke til. Vi har hatt barnebarnet Levi Andrè på besøk fra i går til i kveld, og da går tiden. Han er en blid og herlig liten kar på 1 1/2 år, og veeeeldig aktiv. Disse to dagene har det meste gått til å fotfølge han 😂

De to minste valpene her hjemme begynner å bli skikkelig skjønn nå. De tre eldste elsker å være sammen med dem. Mange ganger ligger de bare utenfor valpegården og ser på dem. De har hatt noen lekestunder både på stua og i valpegården i dag også, og det gjør så godt for de to minste. De er ennå bare 5 uker, så de er veldig små. Det er først nå ting begynner å skje. De skal begynne å være enda mer på stuen, og være mer sammen med de voksne. De skal også få være mest mulig sammen med de eldste valpene, før de reiser om noen dager. Kira er litt spesiell mor med at hun er inne i valpegården med dem hele tiden. Hun er selvsagt ute sammen med de andre hundene, men med en gang hun kommer inn er det rett oppi til valpene igjen. Kan hende at det kan bli godt å komme mer ut der fra, nå når valpene blir litt eldre og mer aktiv. Nina hjalp mer i dag også med å ta hodebilder av de to finingene. 


Tispe - Chamiilon`s Viking Queen

Hun er ei nydelig lita tispe. Så feminin og skjønn. Hun er ei lita tøffa, og har ingen problemer med å lekesloss med de største valpene.

Jeg fikk tatt ett bilde av henne på det hvite teppet, men det var sent på kvelden, og hun var trett.


Hanne - Chamiilon`s V For Victory

Han er fremdeles veldig enkel å ta hodebilde av, for han rører nesten ikke på seg. Han er virkelig en vakker og maskulin hanne. En liten tjukkas er han nok, som de gjerne blir i et lite kull. Det forsvinner nok mer og mer når han nå blir mye mer aktiv.

Ikke noe mer samarbeidsvillig han enn tispa var. Vi får ta det igjen litt senere.


Litt lek på stua med de største valpene


Vi testet ut juletreet vårt i dag, og da fant valpene seg en edegrankvist, som var veldig spennende

Tre store og to små samlet.

Alt kan spises, også juletre.

Victory 

Ordentlig mat må også til.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar