torsdag 11. november 2021

Litt flere 3 ukes ++ et par dager bilder

 

Chamiilon`s Xanthus (grønn gutt) 

 

Vil helst ikke sitte rolig, så det er ikke så enkelt å få tatt noe bilde. Det er utrolig hvor stor fart det er i de små bena, så jeg må hele tiden passe på at de ikke går så de ramler ned av sofaen. Jeg passer på så det er ingen fare. (Xanthus) 

Jeg knipser en del bilder, og de fleste blir bare en mørk skyggete flekk. Noen bli bra, så da må man bare poste dem. De er så små ennå, at de er ikke de fineste fotoobjekt, men det er greit å vise de i utvikling. (Fremdeles Xanthus)

 

Chamiilon`s Xerius (brun gutt)

Xerius var ikke helt samarbeidsvillig når han skulle fotograferes. Han var rolig nok, ingen problem der, men han var vel heller for rolig. Ville mye heller sove, så da ble det mest liggebilder.

De ser litt ut som mummitroll i denne alderen, og det hører med til utviklinga. Litt søt er de da likevel. (Fremdeles Xerius)

Chamiilon`s Xavier (blå gutt). Ja jeg fikk plutselig lyst å kalle han det i stedet for Xerxs. De skal forhåndsregistreres i NKK når de er 5 uker, så greit å ha det klart til da. Faktisk kan vi ombestemme oss når det gjelder navn på valpene helt til de er ferdig registrert, og stamtavla skrives ut.

Xavier er en skikkelig sjarmerende og sosial godgutt. 

Han er veldig vakker syntes jeg da. Er ikke helt sikker på hvilken av foreldrene hans er mest lik, men han har nok noe av tegningene i ansiktet fra mors side (Lilileian linjene i Finland). Fremdeles Xavier.

Fikk litt flere bilder av Xavier. Mye tilfeldigheter når det gjelder hvem som får beste bilder, men denne gangen var det han. 

Mye fart på denne jenta også når jeg skal ta bilde. Har ikke før fått satt henne ned, før hun er oppe på bena igjen. Chamiilon`s X-Factor

Hun ser litt forskremt ut på bildene, men hun er egentlig ei veldig sosial og tøff jente. (X-Factor)

Jeg er veldig spent på videre utvikling på denne unge samen. Hun er ei veldig sjarmerende tispe, og veldig frempå. (X-Factor)

Søndags kveld fikk de mer plass å røre seg på. Det er mange tisseflekker på tisselakenet, men det er vel også meningen med det. De er allerede blitt veldig flink å gå ned dit når de skal tisse. Artig å se. Når moren kommer, så våkner de til, så går de dit å tisser, før de oppsøker melkebaren til moren.

Noen ganger syntes Flora det er helt greit å sitte når valpene patter. Det blir mer fastfood da, enn når hun legger seg skikkelig ned.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar