torsdag 14. juli 2022

Firerbanden var 2 uker i går.

 

Fremdeles er det bare mammas melk som er på menyen, og heldigvis er det nok å spise der. Fra venstre Zorina, Zemfira, Zerlene og Zachary. De to siste er det litt vanskelig å se forskjell på når de ligger slik, men tror jeg har rett 😀


Chamiilon`s Zachary

Gromgutten Zachary. Han har akkurat åpnet øynene, så det ser litt rart ut. Ene øyet litt større enn det andre for dagen. I morgen er de begge store og fine Han og Zerlene er de to minste i kullet.

Slik ser Zaxhary ut i fargen nå, men blir nok en lys gutt til slutt med fin maske.


Chamiilon`s Zemfira

Zemfira er ei rolig og traust jente. Hun er den lyseste i kullet, og har en nydelig gylden farge. Hun har nydelig hvit farge helt fra magen og opp til haka. Hun er den nest største i kullet pr i dag.

Her ligger hun 2 uker gammel. Hun får nok en lys gylden farge med fin mørk maske.


Chamiilon`s Zorina

Zorina er den største og den mørkeste i kullet. Ikke like mørk i pelsen på kroppen som i ansiktet. Hun er en del kraftigere enn de to minste, men det kan fort endre seg. Ei herlig lita jente.

En liten klump som er litt mørkere enn de andre. Hun vil nok også få en gylden farge, men kanskje med litt mørke dekkhår. Hun får ei veldig fin mørk maske. Hun har lysnet mye allerede siden hun ble født.


Chamiilon`s Zerlene

Zerlene er minst av tispene, men minst like søt og tøff. Hun viker ikke tilbake i kampen om maten. Jeg har faktisk byttet navn på Zerlene og Zorina. Jeg fikk det ikke helt til å passe på dem, så det var riktig å bytte. Nydelige navn begge to uansett. Zerlene og Zachary har fulgt hverandre i vekt hele veien.

Zerlene er nokså lys i fargen allerede, men blir nok helt lys etter hvert. Hun også med mørk maske.


Gjengen. Zemfira til venstre, Zorina fremst, Zachary i midten, og Zerlene øverst til høyre.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar