onsdag 27. juli 2022

Z-Kullet 4 uker

 

Chamiilon`s Zachary. En skikkelig sjarmør som vokser og utvikler seg akkurat slik han skal. Han er som de andre blitt mer og mer sosial og trygg på det meste. Zachary er den som er nest størst av gjengen. Han har nydelige tegninger, men blir bare lysere og lysere. Han vil nok beholde mørk maske.

Chamiilon`s Zemfira. Hun er faktisk den minste av dem alle nå, men den flinkeste til å spise valpemat. Hun gikk løs på den allerede fra første dag, mens søsknene har oppdaget den først i dag. Eller Zerlene har faktisk også spist litt tidligere. Zemfira har en gylden fin farge og mørk maske.

Chamiilon`s Zorina. Den største i kullet, og den mørkeste. Hun har lysnet veldig i det siste, så det er ikke så lett å se forskjell på henne og de andre lenger. Zorina er ei nydelig herlig jente, Hun har ikke brydd seg om valpemat tidligere, men i dag gikk hun løs på den med god appetitt.

Chamiilon`s Zerlene som lenge var minstejenta. Hun er fremdeles lillesøster siden hun kom sist til verden, men har gått forbi Zemfira i vekt. Hun har ikke vært fullt så flink som Zemfira å spise valpemat, men flinkere enn de to andre. Zerlene vil jeg tro kan bli den lyseste av alle til slutt, men hun og vil få beholde noe mørk maske.

Zorina spiser litt mat, mens de andre har sloknet.

Zerlene sloknet til og med opp i matfatet.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar