tirsdag 23. juni 2015

7 uker...tenk det.

Nå begynner de å bli virkelig store, og ikke minst aktive. De elsker å være ute, og gir beskjed om det :) Valpene er blitt veldig flinke å gjøre fra seg ute også, og det går på bekostning av nattesøvnen min :) Men det er faktisk verdt det. De er blitt flinke å spise nå, og jeg er fornøyd med vekta på dem alle. De holder seg fremdeles nokså jevn i vekt, men det varierer litt. I dag har det igjen vært "gjøre" dagen. Vi har klippet klør, og det gikk ikke så aller verst, vi har hatt en tur på vekta, og selvsagt fotografert for harde livet. Det er ikke det enkleste. I går var det fint vær, så da tyvstartet vi litt med noen ståbilder ute. De ble fine i fargen når sola var oppe. I dag forsøkte jeg å ta noen bilder inne, men det ble ikke av det beste. Tok også hodebilder ute, men det er ikke rette lys så fargene blir ikke så bra. Men her kommer i hvert fall noen bilder av den herlige gjengen :) Det ble som vanlig noen bilder, men må jo benytte sjansen før de reiser. Det er ikke så veldig lenge før de første flytter til sine nye hjem :)
 
CHAMIILON`S HEART OF GOLD "TUVA"
 
Orange jente. Hun er ei aldeles yndig og herlig tispe man bare må falle for. Ei tøff og modig tispe, som ikke har noen problemer med å takle søsknene sine. Tuva skal flytte til sine nye eiere i Namsos om ei uke. Hun har allerede fått hilse på noen av dem tidligere, så jeg vet at hun kommer til rette familie.

Står stødig på bordet ute i solen med sitt nye fine orange halsbånd.

Ikke så rent lite yndig.

Nå har vi tatt hodebilde, ståbilde, liggebilde, og da må vi selvsagt ha med sittebilde også.
 
 
CHAMIILON`S HOME RUN "LYSTI"

Eneste gutten har klart seg fint i jenteflokken. Han vokser og utvikler seg til å bli en riktig kjekk liten kar. Egentlig er han vakker vil jeg si. Lysti kommer til å være hos oss litt lenger enn de andre valpene. Han vil flytte til sitt nye hjem i Finland i begynnelsen av september. Da kommer oppdretteren til pappa Zaxon til Norge, og de vil ta han med til sitt nye hjem i Finland. Artig å se hvor forskjellig alle valpene er, med hver sine "ting" de har. Lysti er veldig nysgjerrig. Er det ei lita glip, eller et hull en eller annen plass, så skal han dit. Jeg har måttet tette igjen ei lita grop som er i hundegården, for det var den første plassen han gikk når han kom ut.

Et fint bilde av han også ute i solen, med sitt fine nye grønne halsbånd. Alle valpene får slike + leiebånd som hører til.

Så nydelige objekter må bare finne seg i å bli tatt bilde av.

Til slutt det obligatoriske sittebildet med den fine ballen.
 
 
CHAMIILON`S HONEYBUN

Rød tispe og den største av valpene, men det er ikke så store forskjellen fra de andre. Hun er ei veldig vakker jente med fin kropp og god pels. Hun har gått fra å være nokså mørk ved fødselen til å bli ei vakker blondine nå. Enda lysere blir hun nok, og pelsen kommer til å bli mer gylden. Hun er ei selvstendig ung dame. Hun trenger ikke være sammen med de andre hele tiden, men styrer gjerne for seg selv. Hun er ei lita klatremus, som er mer opp i skråningen enn nede på bakken. Man må se godt etter for å finne henne mellom buskene som er der. Hun begynner nå å få selskap av noen av de andre valpene på klatreturene sine. Ei veldig lovende tispe som jeg ikke vet riktig helt hvem av foreldrene hun er lik.

Ståbilde i sola.

Liggebilde av den flotte jenta.

Og sittebilde med ballen. Jeg syntes hun har fine kraftige øyenbryn som minner litt om pappen.
 
 
CHAMIILON`S HOPE AND GLORY "DAISY"

Så nydelig at. Daisy skal bli Bergenser, og flytter til sitt nye hjem om ikke så alt for lenge. Hun blir boende i samme by som halvbror, NDK UCH Chamiilon`s Eyes For You Ipo. Lona er mamma til dem begge. Det er ikke usannsynlig at de kommer til å treffes da eierne kjenner hverandre litt. Daisy har vært ei traust og rolig jente, men som kommer mer og mer. Hun er nå begynt å holde sin "røde" søster med klatreselskap. Ellers så hjelper hun de andre valpene å få has på ei lita rot som så vidt stikker opp av bakken. De graver og gnager på den på skift.

Daisy står støtt på sine fire ben. Hun er bare skjønn, og hun kler sitt nye rosa bånd.

Så må hun ligge på det hvite teppet og bare se yndig ut, og det har hun ingen problem med.

Og sittebilde selvfølgelig. Det kommer hun ikke utenom, selv om tålmodigheten er vanskelig å takle enkelte ganger. Det er vel mye mer morsomt å leke med de andre valpene, enn å sitte her til pynt.
 
 
CHAMIILON`S HALO STAR

Henne kan ikke pappa Zaxon lyge fra seg. Hun er nesten en tro kopi av han som valp. Hun er den eneste jeg kan se er lik den ene av foreldrene sine. De andre har nok litt mer fra begge. Ei vakker lita pappajente, i hvert fall av utseende. Hun er en liten utbryterkonge. Uansett hva jeg setter som sperre på innhengningen, tar det ikke lang tid før hun kommer spaserende ut der fra. De skifter på å sove på stua og på valperommet. De vil gjerne dit inn når de er trette. Gul tispe har vært tøff og frempå hele tiden, og er ikke redd for å si fra om det er noe hun vil. Hun er en liten graver, og tar gjerne sin økt i å se hva som gjemmer seg under jorda. Ei herlig jente,

Så fin med sitt nye gule bånd.

Så skal men ligge på teppet å bare se pen ut. Matmor er temmelig fortvilet, for uansett hvordan hun gjør det, blir bildene for mørke. Det hjelper med redigeringsprogram, men det blir ikke helt det samme.

Nydelige gule jenta med den fine ballen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar