mandag 22. juni 2015

Litt lek i går kveld.

Rød tispe er en litt selvstendig type, så hun kan gjerne være litt for seg selv eller sammen med de store. De andre valpene leker inne i stua, men hun har valgt å bli ute på terrassen med Shani. De har fått nye halsbånd på seg, og det klør noe forferdelig :)

Yndige lille jenta.

De begynner å ble en gjeng med småpøbler nå. For å si det slik er jeg veldig glad jeg har valgt å ha billige tepper fra Jysk på gulvet. De kan skiftes ut :) Orange tispe har fått godt tak i teppet her.

Gul tispe står foran, og rosa litt bak. Resten av gjengen tar seg en velfortjent sup hos mamma Lona. Egentlig er det ikke så godt å se valpene her, for de går nesten i ett med teppet.

Hei du Shani. Snart skal jeg bli like stor som deg sier lille Tuva.

Hva er det hun visker i øret på Shani tro .

Må bare vise de fine halsbåndene valpene har fått nå. Disse kan reguleres og brukes til de er voksne. De får leiebånd i samme farge med seg til sitt nye hjem. Selvsagt får de sin rette farge på dem :)

Begynner å bli litt småtrett nå lille Lysti.

Ser dere en tibbevalp her ? Lille Daisy går nesten i ett med gulvteppet :)

Mye lek i stua for tiden.

Pappa Zaxon sitter og følger med på hva de små holder på med.

Joda. Helt greit med billige gulvtepper :) Orange og rosa som forsøker å finne ut hvordan de ser ut under.

Orange som kanskje var den roligste tidligere, er nå blitt akkurat like mye pøbel som de andre. Hun går på dem full av selvtillit, og sier ikke nei til en liten lekeslosskamp. Akkurat som det skal være med valper i denne alderen. Her har hun gått til angrep på tærne mine også, og jeg kan bekrefte at de har skarpe valpetenner :)

Ja de var ikke så verste å gnage på egentlig :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar