torsdag 18. juni 2015

Valpene ute i gresset for første gang.

Jeg har begynt litt senere enn vanlig med å venne valpene på å være ute, siden jeg var bortreist i helga. Det var slettes ikke noe problem for dem, for de tok det med en gang. Det var ingen skepsis, bare nysgjerrighet. Alt måtte smakes på og kjennes på. Det er en gjeng med tøffinger dette, og det er godt å se at de er så trygge. Klatring i skråning, og graving i jorda ble gjort som den selvfølgeligste tingen i verden :) Jeg knipser bilder for harde livet, titter på kameraet og tenker at joda dette blir bra....Helt til jeg legger de over på PC. Det viser seg at bildene er langt fra av god kvalitet, men vi får bare ta det som det er. Sikkert kameraet...... i hvert fall ikke fotografen :)
 
Ser ut som en flokk med kuer som gresser, men det er rosa foran, rød i midten og gul bak.

Orange jenta Tuva. Hun har vært litt mer "beskjeden" på mange områder enn de andre hittil, men det er som blåst bort nå. Både på stua og ute er hun trygg som bare det. Nysgjerrig på å utforske alt.

Jenteflokken. Rød til venstre, gul, Orange og rosa. Fargene blir langt fra riktige på disse bildene.

Rød jente er ei lita klatremus uten tvil. Det er en nokså bratt liten bakke, og selvsagt skulle hun opp der sammen med de store jentene. Hun måtte også hjelpe dem å grave, så hele snuten var full av jord.

Artig å være sammen med de store. Esme er 6 mnd og Shani er 7 mnd. Så vidt vi ser hodet til lille rød som stikker opp av gresset.

Esme og lille rød.

Ei stor flink jente mener hun nok selv. Hun er i hvert fall ei nydelig jente, lille rød.

Orange var også veldig aktiv, og var med på det meste. Både hun og de andre forsøkte å følge med opp bakken, men de hadde ikke like gode klatreferdigheter som søsteren.

Så kommer mamma Lona også en tur ut, og tilbyr lunch i det grønne.

Selv om man er noen tøffe små, er det godt å ha mamma å ty til. Lona passer godt på dem, men det er ikke så enkelt lenger når de løper til alle kanter.

En av grunnene til at de skal vennes på å være ute, er jo at de skal forstå at det er veldig greit å gjøre fra seg der. Det har lille Daisy (rosa) forstått :)

Måtte få et bilde av gutten også, lille Lysti.

Lysti er en kompakt fin gutt


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar