torsdag 17. august 2017

13 døgn, og det begynner å bli glimt i øynene

Det er nokså stor forskjell på når valpene åpner øynene. Har hatt noen som gjorde det allerede 8-9 døgn gammel, og de fleste har gluggene fullt åpne når de er 14 dager. Dette kullet er nok litt senere. Ser at en valp, hvit gutt, har åpnet øynene godt, og de andre kan man se ei lita glipe på. Det er ikke sikkert det er så mye øyne å se i morgen heller. Hvis det ikke er så mye å se, kan det hende jeg venter litt med 2 ukers hodebildene. De er veldig mye søtere med åpne øyne 😍 Ayliz hadde et veldig stort kull på 7 valper, og da er det naturlig at valpene er litt mindre, enn f.eks forrige kull hvor de bare var to :) 
Litt mer liv begynner det å bli i valpekassa. Når mamma Ayliz kommer opp i, er det utrolig hvor fort de beveger seg for å komme frem til henne. Skal prøve å filme seansen i morgen. De er også blitt utrolig akrobatisk når det gjelder å komme frem til pattene. De er jo såpass mange og begynner å bli store, så da er det litt mer kronglete om plassen.

Nå er mor kommet, og da er det full fart til melkebaren.

Hmm, hvilken vei var det nå igjen. Gul gutt blir hengende litt igjen her 😁

Så er det bare å finne seg hver sin patte før det er for sent. Ayliz sitter mye nå når de skal spise, og det er nesten like greit. Det er i grunnen lettere for alle å komme til da. Samtidig får Ayliz vasket de små mens de spiser.

Her er det kamp om tilværelsen 😁Alle kom til til slutt.

Så herlig å se de små halene som står rett til vers når de spiser. Først er det litt arbeid å få melka i gang, men når den kommer ser du alle halene rett til vers, og vibrerer litt. Herlig syn.

Jeg er nok en titter, det innrømmer jeg. Det er så trivelig å sitte å se og høre på de små når de spiser. Her er det mye forskjellig nyanse i fargene på de små.

Blå gutt med glimt i øyet 😉

En liten kos etter maten.

Grønn gutt har krøpet frem for å få litt mammakos.

Og mor benytter sjansen til kveldsvasken.

Et mett og fornøyd gjeng som ligger her.

Ok, nå er det nok bilder. Nå skal vi sove 😏


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar