lørdag 13. august 2022

Z-Kullet 6 uker

 Det ble 6 ukers bilde til slutt. Det var en god del som måtte gjøres først, etter at vi kom hjem sent onsdag kveld. Resten av den kvelden gikk med til å ordne inne til valpene, og ha de ute på stua så de fikk løpe litt. Dagen etter var det på tide å komme ut i hundegården, men først måtte jeg klippe plenen. Det hadde vokst litt vel mye mens vi var borte, og valpene måtte jo kunne bevege seg der. Etter at jeg var ferdig med det ble det utetid. Snakk om uredde valper. Det var fullt kjør med en gang på dem alle. Ingen som var skeptisk, men alt skulle utforskes med en gang. var jo selvsagt ekstra artig at de fikk være ute sammen med de store. De fant også ut at det var vel så greit å gjøre fra seg der som inne. Så var det bading, føning og klipping av klør som stod på timeplanen. Jeg pleier å bade de før de er 6 uker, men denne gangen var det et par dager etter. Det gikk egentlig over all forventning. Badinga gikk greit, men føneren var litt mer skummel. De må bare venne seg til det. De er kjempeflinke å spise valpemat, både oppbløtt og tørt nå. Hera er sine turer inne hos dem og tilbyr sin meny, og det er nok fremdeles favorittmaten. Ser jo også hvor godt Hera passer på dem både når de er ute på stua, og ute i hagen. Først fredagen ble det tid til photo session, men det er bare to dager etter at de ble 6 uker, så det er innafor.


Chamiilon`s Zachary

En vakker gutt, som nå er blitt tyngst av dem alle. Er man hannkjønn, så er man hannkjønn.

Absolutt en vakker liten gutt om jeg skal se det selv.

Zachary er en kompakt og nydelig liten kar.

Sjarmerende så absolutt, og det hjelper på når man biter oss i tærne.

Zachary skal bo i Elverum etter hvert. Han er en enkel å grei kar å ha med å gjøre.

Ikke alltid det er greit å være rolig når man skal ta bilder. Det er ikke mange sekundene man har på seg til å finne det perfekte motivet. Tar man ca 100 stk av hver, kan man vøre heldig å finne noen til slutt.


Chamiilon`s Zemfira

Ei nydelig lita jente, som har et spesielt godt blikk.

Hun klarte å stå litt rolig, så jeg fikk faktisk to nesten like bilder. Ikke helt vanlig det.

Zemfira har endret litt på fargen ser jeg. Hun har blitt litt mørkere frem på brystet, akkurat som moren var i den alderen.

Hun har hele tiden hatt et så uskyldig uttrykk, men bak denne masken lurer det seg ei like aktiv jente som søstrene sine.

Sa du noe...

Absolutt ei vakker frøken.


Chamiilon`s Zorina

Den mørkeste skjønnheten. Ikke lenger så mye mørkere enn søstrene i pelsen, men mørkere i maska og ansiktet.

Ja jeg syntes hun er vakker, virkelig vakker.

Zorina er fremdeles den største av jentene. 100 gram mer enn Zerlene, og 200 mer enn Zemfira. Hun har en vakker fluffy pels, og er kompakt og fin.

Så vakkert blikk.

Ei veldig tøff og uredd jente. Hun og Piper er blitt veldig gode venner.

Zorina kommer til å bli helt lys i pelsen som voksen, men med mørk maske, og antagelig noen mørke dekkhår.


Chamiilon`s Zerlene

Sjarmtrollet Zerlene med det rampete blikket.

Zerlene var den minste når hun var født, men er kompakt og med god vekt nå. 

Hun er kanskje den tøffeste av dem alle. Den som har vært mest nysgjerrig, og vært på alt nytt som har skjedd. 

Kan være søt og uskyldig også.

Zerlene er ei veldig vakker jente med mye godhet i seg. Det er veldig artig å følge med henne, for hun er så uredd. Alt skal prøves.

Hun er blitt veldig lys i pelsen, men den er så spettet i fargen at det virker uryddig. Hun blir nok helt lys med svart maske.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar